onze zwembadafdekkingssytemen


Een zwembadafdekking van lamellendekvervangen.nl is dé oplossing om uw zwembad te beschermen tegen weer en wind, daarnaast is het water van uw privé zwembad onbereikbaar voor kinderen en (huis)dieren. Een zwembad dat blootgesteld wordt aan weer en wind zal sneller vervuilen. 

Een zwembadafdekking zorgt ervoor dat insecten, bladeren en vuil uit uw zwemwater worden gehouden. Schoonwater dus om in te zwemmen. Een zwembadafdekking biedt direct enorm veel voordelen en vraagt zeer weinig inspanningen.

Wanneer u het bad niet gebruikt sluit u eenvoudigweg de (automatische) zwembadafdekking.

Dit bespaart een flinke portie onderhoud en vermindert het energieverbruik en daarmee de kosten.

Ook is uw zwembad veilig afgesloten voor spelende kinderen en huisdieren. 

Een zwembadafdekking isoleert het zwembadwater. Hierdoor kunt u langer genieten van een aangename zwemwatertemperatuur. Wanneer u kiest voor solar lamellen dan kunt u nog langer van uw zwembad genieten.


Volautomatische of manuele zwembadafdekking?
Lamellendekvervangen.nl heeft zowel manuele als elektrische systemen in haar assortiment. De manuele bediening is enkel en alleen mogelijk bij een bovengronds oprolsysteem. De onderwater systemen met buismotor zijn altijd elektrisch bediend. Het manuele oprolsysteem kan toegepast worden op baden tot 3.50 meter breed en maximaal 8 meter lang.

Wanneer uw bad groter is dan de hiervoor genoemde afmetingen, adviseren wij u om over te stappen op een elektrisch systeem. Zowel de bovengrondse als onderwatersystemen zijn elektrisch te verkrijgen. De afdekkingen openen en sluiten in een handomdraai. Een druk op de knop van de sleutelschakelaar of afstandsbediening is voldoende om de afdekking van uw zwembad te bedienen.

U kiest voor optimaal comfort en gebruiksgemak.

Lamellendekvervangen.nl zwembadafdekking, inbouw of opbouw
U kunt een zwembadafdekking van lamellendekvervangen.nl op verschillende manieren in uw zwembad integreren.

Totaal ingebouwd onderwater is een mogelijkheid. Hier zijn verschillende mogelijkheden in.

Wij leggen deze graag vrijblijvend aan u uit. Esthetisch is het natuurlijk erg mooi om het systeem onderwater in te bouwen. Uw lamellendek verschijnt uit het niets om uw zwembad elegant en geruisloos af te dekken. 

U kunt ook kiezen voor een opbouw systeem. Veiligheid en gebruiksvriendelijkheid zijn dan ook gegarandeerd.

Beide systemen kunnen bij nieuw aan te leggen zwembaden toegepast worden, maar in de meeste gevallen ook bij bestaande zwembaden.

Het spreekt voor zich dat al onze type lamellen op onze systemen passen.


Korte levertijd zwembadafdekkingen
Ieder dek wordt perfect op maat door onze vakmensen geconstrueerd. Wij produceren uw zwembadafdekking binnen 14 werkdagen, zodat u snel kunt genieten van uw stijlvolle zwembadafdekking.


Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij streven ernaar om altijd de goedkoopste van Nederland te zijn. Dit kunnen wij aangezien wij de lamellen zelf in eigen beheer produceren. Door het opzetten van deze website is het voor u als klant een stuk eenvoudiger geworden om een offerte op te vragen en uw zwembad lamellen te laten vernieuwen.

  • meer dan 400 afdekkingen per jaar in de Benelux
  • Gegarandeerd de scherpste prijs
  • Lamellen uit eigen fabriek, passend op ieder systeem
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Alle kosten duidelijk vermeld in de offerte zodat u nooit voor verassingen komt te staan