lamellen van hoge kwaliteit


Hellodeck biedt u diverse soorten lamellen aan. Zo heeft u de keus uit lamellen die bij u passen of het nu gaat om een binnen- of buitenbad. Wij leveren de lamellen in diverse kleuren en materialen. 

Onze lamellen vormen een veilige, oogstrelende en duurzame afdekking voor uw zwembad.
Door klimaatbeheersing in onze productiehal en onze geautomatiseerde manier van het afdichten van de lamellen zorgen we ervoor dat de luchtvochtigheid in de kamers tijdens de productie van de lamellen, zoveel mogelijk wordt gereduceerd. Hierdoor ontstaat er bij gebruik minder condensvorming in de lamellenkamers.


soorten lamellen:

PVC lamellen

Onze PVC lamellen zijn leverbaar in diverse kleuren, transparant en in solar uitvoering. De transparante lamellen vormen ‘s avonds, in combinatie met onderwaterverlichting, een sfeervol geheel en worden vaak toegepast bij binnenzwembaden. De solar versie geeft de warmte, opgenomen door de zon, af aan uw zwembadwater. Dit levert een flinke energiebesparing op. Daarnaast heeft u in de zomermaanden geen bijverwarming nodig. De solar lamellen zijn te behandelen met een extra UV bescherming waardoor u de levensduur / garantie verlengd.

PC lamellen

PC oftewel Polycarbonaat lamellen zijn vervaardigt uit het beste polycarbonaat dat momenteel op de markt te verkrijgbaar is. De PC lamellen zijn verkrijgbaar in transparant en solar uitvoering. 

Dit materiaal heeft de volgende voordelen ten opzichte van PVC:

  • betere mechanische eigenschappen, grotere hagelbestendigheid
  • hogere transparantie en daardoor een beter verwarmend vermogen
  • hogere temperatuur bestendigheid, verhindert vervorming van de lamellen
  • extreme slagvastheid

Ook de PC lamellen zijn te behandelen met een extra UV bescherming waardoor u de levensduur / garantie verlengd. 


PC anti alg lamellen

Als een van de eerste leveranciers zijn wij begonnen met de Polycarbonaat lamellen in anti alg uitvoering. Dit zijn de ultieme lamellen van het moment. De beste eigenschappen zijn hierin gecombineerd. Gemaakt van het harde en unieke polycarbonaat mét solar functie.

De zwarte haak houdt zonlicht buiten waardoor algengroei tot een minimum wordt beperkt.

Wij bieden de PC anti alg lamel in een maat aan namelijk de 60mm lamel. Deze lamel heeft standaard een extra UV bescherming en is toepasbaar op alle huidige systemen. De anti-alglamellen zijn esthetisch erg mooi.

Zij zorgen tevens voor een hoger isolatievermogen en warmte rendement.


meer informatie: klik hier

PC anti condens lamellen

De aller nieuwste lamel is de Polycarbonaat zilver anti condens lamel. Het is een musthave welke niet alleen mooi oogt maar ook zéér praktisch is. De zilverachtige kleur zorgt ervoor dat er géén condens meer te zien is in uw lamellen. Ze zijn prachtig voor prestigieuze zwembaden met allure.

Deze lamellen hebben dezelfde eigenschappen als de bekende PC lamellen. Ook deze lamel heeft standaard een extra UV bescherming en is ook toepasbaar op alle huidige systemen.


Waarom solar lamellen?


Schema werking solar lamellen

De laatste jaren zijn de solar-lamellen erg populair geworden. Waarom? Iedereen wil een zo energie vriendelijk zwembad. De solar lamellen hebben als belangrijkste toegevoegde eigenschap dat ze uw zwembadwater verwarmen en niet alleen isoleren zoals de PVC gekleurde lamellen. De solar lamellen maken optimaal gebruik van zonnewarmte. De solar lamellen hebben een transparante bovenlaag die zonnewarmte doorlaten. De zonnewarmte bereikt de zwarte onderlaag – die warmte vasthoudt – hierdoor profiteren de solar lamellen optimaal van de zon. De solar lamellen geven deze zonnewarmte af aan uw zwembadwater. Op deze manier zorgen de solar lamellen voor een milieubewuste waterverwarming. Door de toepassing van onze duurzame solar lamellen is het verwarmen van het zwembad tijdens het seizoen(nagenoeg) overbodig. Bovendien verlengen de solar-lamellen het zwemseizoen.


 

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het vervangen van uw lamellendek of een compleet nieuw systeem. Wij streven ernaar om altijd de goedkoopste van Nederland te zijn. Dit kunnen wij aangezien wij alles zelf in eigen beheer produceren.