referenties

Om u een beeld te geven van wat wij doen hebben we hieronder een aantal referenties voor u geplaatst. Hellodeck levert en vervangt jaarlijks meer dan 200 afdekkingen in de gehele Benelux. Wij leveren soms alleen de afdekking zodat de klant de lamellen zelf kan installeren maar in de meeste gevallen vervangen we de oude voor nieuwe. Hierbij worden de oude lamellen, indien gewenst, gelijk mee retour genomen. Naast puur alleen de lamellen plaatsen we ook veel automatische boven en onderwater systemen.   


Familie G. te Wageningen-Hoog

Plaatsen van compleet onderwater systeem incl. Polycarbonaat solar lamellen

Reactie klant:

Hellodeck was snel met een duidelijke offerte en veruit de goedkoopste. Je kon zien dat ze veel ervaring hebben met de installatie van lamellenafdekkingen. Ik kan dan ook iedereen aanbevelen om bij hun een dek aan te schaffen.


Familie W. te Vinkel

Vervangen oud PVC solar dek in nieuw Polycarbonaat solar lamellendek

Reactie klant:

Wij zijn zeer tevreden over hellodeck. Ze waren erg snel met de offerte, bij andere bedrijven heb ik erg lang moeten wachten of zelfs helemaal geen reactie gekregen. Het voordeel vonden wij dat ze ook gelijk de oude lamellen mee retour namen. 


Familie van T. te Maarssen

Vervangen oud PVC solar dek in nieuw Polycarbonaat solar lamellendek in de kleur groen

Reactie klant:

Duidelijke offerte binnen gekregen, daarna zijn ze het dek komen opmeten en hebben we gelijk de diverse lamellen bekeken. Doordat we een vrije groene tuin hebben adviseerde ze om een Polycarbonaat solar dek te nemen in de kleur groen. Na wat wikken en wegen zijn we hierin meegegaan. En we zijn zeer tevreden over het eind resultaat.


Familie V. te Waasmunster (B)

Plaatsen compleet nieuwe onderwater systeem incl. PVC solar lamellen

Reactie klant:

Wij hebben ons bad zelf gebouwd en wilde het dek wel op een juiste manier geïnstalleerd hebben. Hellodeck heeft ons zeer goed bijgestaan. We zijn dan ook zeer te spreken over hun.  


Familie van G. te Echten

Plaatsen nieuwe buismotor in hun Starline zwembad en plaatsen nieuwe PVC solar lamellen

Reactie klant:

Buismotor van ons Starline monoblok zwembad was afgebroken, hierdoor ging de afdekking niet meer open en dicht met als gevolg dat onze PVC solar lamellen helemaal vervormd waren. Hellodeck heeft de motor op een vakkundige wijze vervangen en meteen nieuwe PVC solar lamellen geïnstalleerd. Eindelijk kunnen we nu weer zwemmen.


Familie H. te Antwerpen

Plaatsen bovengronds systeem met buis motor en PVC witte lamellen

Reactie Klant:

Eindelijk een automatisch systeem om ons zwembad af te dekken. Gekozen voor hellodeck vanwege de prijs en snelle respons. Uiteindelijk zeer tevreden over het eindresultaat.


Familie V. te Langbroek

Plaatsen bovengronds systeem met buismotor en Polycarbonaat solar lamellen (klant heeft zelf voor omkasting gezorgd)

Reactie klant:

Door de snelle reactie op mijn aanvraag en het prettige gesprek daar opvolgend hebben ik besloten om hellodeck de opdracht te geven voor het leveren en plaatsen van het systeem. Ze hebben tevens een nieuwe zwembadpomp, warmtepomp en winternet geleverd en geïnstalleerd. Zeer tevreden over de gehele gang van zaken.


Familie B. te Moergestel

Vervangen oud PVC solar dek voor Polycarbonaat solar anti alg 83mm lamellendek

Reactie klant:

Mooi dek, goede prijs, snelle levering en perfecte installatie. Daarnaast werken ze erg netjes en verzorgd.


Familie B. te Vught

Leveren Polycarbonaat transparant dek t.b.v. spa / kinderbad

Reactie klant:

Snelle reactie, goede prijs en snelle levering.


Familie S. te Hoogwoud

Plaatsen van compleet onderwater systeem incl. Polycarbonaat solar lamellen

Reactie klant:

Hebben vanwege de prijs de opdracht gegeven aan hellodeck. Zijn zeer tevreden over de kennis en manier van werken. In 1 dag volledig systeem geplaatst incl. lamellen. Waren al vroeg aanwezig en na het avond eten zijn ze weer vertrokken. Tevens ook advies gekregen over de rest van het zwembad. Wij bevelen lamellendekvervangen.nl dan ook aan iedereen aan die op zoek is naar een nieuw dek.


Familie W. te Belfeld

Plaatsen van compleet bovengronds systeem incl. PVC witte lamellen op het binnenbad

Reactie klant:

Zeer tevreden over het geleverde werk. Nu kunnen we de kleine weer met een gerust hart laten rondlopen in huis. Hellodeck heeft tevens 2 nieuwe lampen geïnstalleerd.


Familie B. te Zeddam

Vervangen oud PVC solar dek voor Polycarbonaat solar lamellendek

Reactie klant:

Zeer nette prijs, snelle afhandeling en goede service.


Familie van de A. te Molenschot

Plaatsen automatisch bovengronds systeem incl. PVC grijze lamellen

Reactie klant:

We hadden een nieuw dek nodig en ons bad moest nodig gerenoveerd worden. Na de afspraak met hellodeck kwamen we er achter dat zij meer doen dan alleen afdekkingen. We hebben daarop het gehele bad door hun laten renoveren. Daarbij hebben ze zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de aanwezig constructie en de aanwezige techniek zoals onze pomp en filter. Het eind resultaat mag er ook zijn. erg mooi geworden en zeer tevreden over de gehele samenwerking.


Familie G. te Nuenen

Vervangen oud PVC transparant dek voor nieuw PVC transparant dek. Tevens oude putmotor vervangen voor buismotor

Reactie klant:

Ons lamellendek was aan vervanging toe. Op internet kwam ik gelijk hellodeck tegen. offerte aangevraagd en dezelfde dag had ik al een prijs terug. Afspraak gemaakt voor inmeten van het dek en gelijk de opdracht gegeven. Daarnaast hebben ze ook gelijk de gehele techniek nagekeken. Oude Starline Filter bleek te lekken en in plaats van een nieuwe aan te smeren hebben ze de oude netjes gerepareerd met een nieuwe deksel. Gelijk ook meteen het oude filterzand laten vervangen voor filterglas. Ook hebben ze meteen 3 nieuwe lampen in ons bad vervangen. Erg tevreden over de gehele gang van zaken. 


Familie B. te Veenendaal

Vervangen oud PVC solar dek voor nieuw PVC lamellen in de kleur grijs. 

Reactie klant:

snel met offerte, prijs was half jaar later, toen wij het dek besteld hebben, niet hoger geworden. Hebben het dek laten leveren en zelf geïnstalleerd. Nette uitleg gekregen waardoor het een fluitje van een cent was.


Familie H. te Vogelenzang

Vervangen oud PVC solar dek voor nieuw Polycarbonaat anti alg solar lamellen. Daarnaast ook de oude putmotor vervangen voor een buismotor. ook de bijbehorende as vervangen aangezien de oude was verbogen. Tevens lekkage opgelost in het zwembad. Ook hebben we hier een Pentair WhisperFlo ECO zwembadpomp geïnstalleerd.   

Reactie klant:

We hadden een nieuw dek en nieuwe motor nodig voor ons zwembad van 6 x 12. Daarnaast zochten we iemand die het bad kon repareren aangezien ons bad lek was. Afspraak gemaakt en binnen 1 dag hadden we al een offerte in huis. Een nette prijs en waren na afloop zeer te spreken over de gehele gang van zaken. Wij kunnen dan ook niets anders dan hun adviseren.