Wie zijn wij?


Bij lamellendekvervangen.nl willen we maar één ding: zoveel mogelijk klanten helpen met hun lamellen afdekking of dit nu enkel en alleen een lamellen afdekking is of een compleet automatisch systeem wij staan graag voor u klaar. Met meer dan 400 lamellen afdekkingen in de gehele Benelux zijn we uitgegroeid tot de grootste lamellenleverancier welke direct aan de eindklant levert.  

Dagelijks staan wij klaar om onze klanten tevreden te stellen door de beste service te bieden. Door eigen productie met de beste materialen maken we kwalitatieve producten. U bent altijd van harte welkom op ons kantoor / presentatieruimte!

 

Waarom is lamellendekvervangen.nl zo uniek?

Wij zijn fabrikant en geen webshop of zwembadbouwer die er lamellen bij doen. Wij produceren onze eigen afdekkingen en ontwikkelen onze eigen motoren. Hierdoor staan wij achter de producten die wij leveren en doen er alles aan om u tevreden te stellen.

Aanbod

Ons aanbod lamellen is erg ruim, wij kunnen u diverse soorten lamellen leveren in de materialen PVC en Polycarbonaat. Alle lamellen worden door de grootste fabrikant van lamellen geextrudeerd. Onze lamellen zijn dan ook in bijna 100% van de gevallen passend op ieder systeem.  

Installatie

Wanneer u uw lamellendek gaat vervangen kunt u bij ons terecht voor enkel en alleen nieuwe lamellen, echter begrijpen we dat vele van u behoefte hebben aan een monteur die de lamellen op een juiste wijze installeert en afstelt. Onze monteurs zorgen ervoor dat het lamellendek op een juiste wijze wordt gemonteerd en afgesteld. Daarnaast kunnen we de oude lamellen mee retour nemen indien gewenst. Deze worden bij ons opgehaald om gerecycled te worden. Heeft u andere vragen omtrent uw zwembad dan staan onze monteurs ook graag voor u klaar.

Prijs

Naast onze goede service en ons uitgebreide aanbod durven wij te stellen dat we de goedkoopste zijn van de Benelux. Heeft u het ergens anders toch goedkoper gezien. Aarzel dan niet om het ons te laten weten.

Zwembadbouwer

Door onze jarenlange ervaring en ons zusterbedrijf Aquas.nl hebben wij de nodige ervaring in huis op het gebied van zwembadbouw. Hierdoor kunnen wij bepaalde situaties goed inschatten en daardoor een gedegen advies geven. Niet alleen de lamellen afdekking kunnen wij u leveren maar ook alle andere zwembad benodigdheden. Ook voor een compleet zwembad kunt u bij ons zusterbedrijf Aquas.nl terecht.


Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij streven ernaar om altijd de goedkoopste van Nederland te zijn. Dit kunnen wij aangezien wij de lamellen zelf in eigen beheer produceren. Door het opzetten van deze website is het voor u als klant een stuk eenvoudiger geworden om een offerte op te vragen en uw zwembad lamellen te laten vernieuwen.

  • meer dan 400 afdekkingen per jaar in de Benelux
  • Gegarandeerd de scherpste prijs
  • Lamellen uit eigen fabriek, passend op ieder systeem
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Alle kosten duidelijk vermeld in de offerte zodat u nooit voor verassingen komt te staan